MellstaTräffen 16/8 -08

 

Här har vi några sköna bilder samt ett referat från en av besökarna på Mellstaträffen 16/8, nämligen Ia från Knivsta.

Hello, alla moppers!

Jag o min sambo Micke åkte upp till Mellsta redan på fredagen, tillsammans med Oensegänget från Lång-Hundra.

På kvällen stod Kannjacks rundtur på schemat, en kul tur runt dom fina omgivningarna - trotts högt tempo :-)

Lördagen startades med Mopedkryzzet, en ca 4 mil lång tur med 8 frågor och ett fikastopp. Mycket trevliga vyer och jättefina vägar runt Borlänge. Den nyrenoverade vita fick nu sin premiär. Och naturligtvis ska det ju strula. Insugsslangen gick sönder och det var dryga 2 mil tillbaka till campingen. Som tur var så fanns det några tappra försäljare som hade reservdelar...   Micke fixade snabbt i ordning den så jag kunde åka igen på eftermiddagen i kortegen.

Jag och Micke hade 8 rätt, men lyckades inte komma nära utslagningsfrågan som var att gissa antal gram på pasta i en plastcylinder. Sen var det cruising i Borlänge - mycket trevliga och förstående trafikanter och åskådare. Vi samlades vid Maserskolan för att gemensamt utgå därifrån i kortege genom centrum. Många moppar blev det.

På lördagskvällen var det också prisutdelning. Långväga moppeåkare, snyggaste moppe, snyggaste custom samt ratbike klass. Jag vann pris i ratbike klassen med min ena cr2000....

Både fredag och lördagskvällen bjöds på underhållning både från stora scenen och puben.

Vi grillade båda kvällarna, ena kvällen med Oensegänget och andra kvällen med Peter och Tommy från Knivsta.

Ja det förstås, vi träffade också Plong.... källarmannen har kommit upp i friheten. Har bildbevis när han försöker sno min vinnarmoped...

Tack TSV-blårök för ett bra arrangemang, vi kommer igen nästa år och hoppas då att fler KRökar hänger på och andra moppekompisar runt om Knivsta.

Micke o Ia

KRök MK

På med struten. Bakom en moppe är himlen alltid blå...

Jag "Blommen" var ej på plats detta året heller utan det är som sagt Micke o Ia som vi får tacka för reportaget samt alla fina bilder, som du finner under länken nedan.

Klicka här för att se några bilder